(lunch voor 2 personen)
- 125 gr gekookte quinoa
- 200 gr courgette
- 200 gr rode biet
- 50 gr lente-ui
- 125 gr avocado
- kurkuma longa en zwarte peper
- flinke scheut extra vierge olijfolie
- 1/4 citroen
- koriander
- 50 gr geitenkaas
- 50 gr walnoten
- Bereid de quinoa zoals aangegeven op de verpakking. Spoel na met koud water en laat afkoelen.
- Snijd de courgette en rode biet in blokjes.
- Bestrooi de courgette en bieten met kurkuma en zwarte peper en stoof deze in een roerbakpan met een beetje water gaar en laat afkoelen.
- Snijd de avocado in blokjes en de lente-ui fijn.
- Doe de groenten in een schaal en voeg de quinoa, olijfolie, het sap van de citroen en koriander toe.
- Verdeel de salade over twee borden en garneer met geitenkaas en walnoten.
Eet smakelijk!