Gratis informatiebijeenkomsten - maag-darmklachten natuurlijk aanpakken

Op 12 en 13 maart aanstaande organiseer ik gratis informatiebijeenkomsten over het natuurlijk oplossen van maag-darmproblemen.

 

Ben jij één van de 3,8 miljoen Nederlanders die kampt met maag-darmklachten? En wil je deze graag op een natuurlijke manier aanpakken? Meld je dan, via het onderstaande formulier, aan voor één van de gratis informatiebijeenkomsten in mijn praktijk.

 

De ruimte in mijn praktijk is beperkt en daarom vraag ik je om je eerste en tweede voorkeurdatum aan te geven. Naar aanleiding hiervan ontvang je een bevestigingsmail met de datum waarop ik een plek voor je heb gereserveerd. Mocht er meer belangstelling zijn dan dat ik ruimte heb, dan zal ik een andere oplossing zoeken om je verder te helpen.

 

Ben je niet in de gelegenheid om te komen en wil je wel graag hulp? Ook dan sta ik uiteraard ook voor je klaar. Een telefonische kennismaking is vrijblijvend en kost je niets! 


Aanmeldformulier

Vul hieronder je contact gegevens in en geef aan welke datum je eerste, tweede en derde voorkeur heeft.

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

aanvullende informatie

Volgens het RIVM is ongeveer 1 op de 4 Nederlanders bekend bij de huisarts met meer of minder ernstige maag-, darm- en/of leverproblemen. Dit gaat om 3,8 miljoen mensen, waarvan 60% vrouw is en 40% man!

 

Maag-darmklachten zijn er in allerlei vormen, oa regelmatig(e) oprispingen, boeren, een opgeblazen gevoel, zuurbranden, buikkrampen/-pijn, winderigheid, dunne ontlasting, diarree, harde ontlasting, obstipatie, plakkerige ontlasting, voedselintoleranties, etc.

 

Je maag-darmkanaal is een belangrijke toegangspoort tot je lichaam. Hier wordt bepaald welke stoffen naar binnen mogen/kunnen en welke niet. Even voor de goede orde, alles ‘in’ je maag-darmkanaal is technisch gezien ‘buiten’. Het is namelijk een holle buis die zowel aan de bovenkant (je mond) als aan de onderkant (je kont) in directe verbinding staat met de buitenwereld.

 

Op het moment dat er aan deze poort iets misgaat kan dit, naast maag-darmklachten, op den duur ook leiden tot een

  • tekort aan specifieke voedingsstoffen, waardoor je weefsels en organen onvoldoende bouw-, brand- en hulpstoffen krijgen
  • toename van het aantal toxische stoffen en ziekteverwekkers dat je lichaam binnenkomt en onschadelijk gemaakt moet worden
  • verstoorde afvoer van afvalstoffen en toxines via je ontlasting, waardoor je lichaam deze gaat opslaan in je weefsels en organen

Wanneer een weefsel of orgaan te weinig specifieke voedingsstoffen krijgt, kan het zijn taken niet goed meer uitvoeren. Als het dan ook nog wordt opgezadeld met niet opgeruimde afvalstoffen, toxines en/of ziekteverwekkers, dan kan het helemaal flink in de problemen komen. Dit blijkt ook uit wetenschappelijke studies. Bij ontzettend veel chronische aandoeningen is de maag-darmwerking namelijk verstoord. Soms zelfs zonder dat er sprake is van maag-darmklachten! Hierbij kun je denken aan huid- en gewrichtsproblemen, ontstekingen, vermoeidheid, over- en ondergewicht, maar ook aan slaap-, mentale en gedragsproblemen.