Werkwijze


Bij zowel coaching als hypnotherapie doorlopen we tijdens het traject samen de volgende stappen.

Aanmelding

Wanneer je belangstelling hebt voor coaching en/of hypnotherapie kun je gebruik maken van het contactformulier. Naar aanleiding van je aanmelding neem ik dan contact met je op en plannen we eventueel een geheel vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek of meteen een eerste sessie. 

Gratis kennismakingsgesprek

Tijdens dit vrijblijvende gesprek, dat maximaal 30 minuten duurt, maken we telefonisch kennis en formuleren we jouw coachingsvraag/-uitdaging. Verder stemmen we onze wensen en verwachtingen op elkaar af. 

Coaching en hypnotherapie bij Doelgericht Coaching in Westendorp

Intakeformulier

Wanneer je naar aanleiding van de telefonische kennismaking besluit om een coachings- en/of hypnotherapietraject aan te gaan, ontvang je van mij een uitgebreid intakeformulier en een uitnodiging voor de eerste sessie. 

Sessies

In mijn ondersteuning ga ik er vanuit dat jij de expert bent op het gebied van jouw situatie en dat je alle hulpbronnen (talenten, kennis, vaardigheden, etc) tot je beschikking hebt die nodig zijn om je doel(en) te bereiken. Om meer zelfinzicht te krijgen en je bewust te worden van je eigen mogelijkheden gaan we als volgt te werk:

  1. Je gaat je huidige situatie (je probleem) onderzoeken
  2. Je gaat je doelstelling(en) in kaart brengen
  3. Je gaat je hulpbronnen verder ontwikkelen en je belemmeringen neutraliseren
  4. Je gaat je ontwikkeling evalueren 

In dit proces van zelfontplooiing bepaal jij het tempo, de richting en de grenzen en ik zal

  • naar je luisteren
  • vragen stellen
  • je met een breed scala aan methoden helpen om nieuwe inzichten en vaardigheden te ontwikkelen
  •  je met respect uitdagen om je grenzen waar mogelijk te verleggen 
Coaching en hypnotherapie bij Doelgericht Coaching in Westendorp

Om je doel(en) te bereiken is het van cruciaal belang dat je tijdens het traject bereid bent om verantwoordelijkheid te nemen voor het probleem dat je ervaart en kritisch naar je eigen gedachten, gevoelens en gedrag te kijken. Dit alles om hier vervolgens mee aan de slag te gaan en zo het beste in jezelf naar boven te halen.

 

Veiligheid en vertrouwelijkheid

Wie de opdrachtgever ook is en wat zijn wensen ook zijn, alles wat je als cliënt met mij bespreekt blijft voor 100% tussen jou en mij. Ik beloof je een veilige omgeving waarin je op zoek kunt naar jouw wensen, behoeften, kracht, mogelijkheden en oplossingen. Je mag bij mij lachen, huilen, boos worden en elke andere emotie uiten die je ervan weerhoudt of helpt om het beste in jezelf naar boven te halen. 

 

Mocht je zelf het één en ander over je probleem of uitdaging met anderen (bijvoorbeeld familie, vrienden, collega's, werkgever, etc) willen delen en mocht je daarbij behoefte hebben aan mijn steun, dan zal ik je hierbij begeleiden, maar jij bepaald wie, wat, waar, wanneer en hoe!

Afronding

Ter afsluiting kijken we terug op het doorlopen traject en vatten we de opgedane ervaringen en behaalde resultaten samen.

Trajectvorm en -duur

Afhankelijk van je hulpvraag en uitdaging kun je bij mij terecht voor één of meerdere persoonlijke sessies. Gemiddeld genomen kom je in 3 tot 5 sessies (van 1-2 uur) tot het beste resultaat, maar ook hierbij geldt dat jij bepaalt, dus als je wat meer tijd nodig hebt of wilt is dat helemaal oké! Naast persoonlijke sessies kun je voor sommige thema's ook gebruik maken van een groepssessie/-traject.

 

Klik hier voor de tarieven.

Jouw winst

Wat heeft het probleem dat je ervaart je tot nu toe al 'gekost' en wat zal het je de komende jaren gaan 'kosten' als je er nu niet mee afrekent? Wat coaching en/of hypnotherapie je gaat opleveren wordt bepaald door je eigen motivatie en initiatief. Hoe gemotiveerder je bent en hoe meer initiatief je neemt om met je eigen gedachten, gevoelens en gedrag aan de slag te gaan, hoe meer het je zal opleveren.

  

Voor mij persoonlijk zijn de technieken die ik gebruik van onschatbare waarde. Het toepassen ervan heeft mij namelijk meer in mijn kracht gezet en daardoor heb ik inmiddels diverse persoonlijke en zakelijke dromen gerealiseerd, maar ook weer nieuwe doelen gesteld.  

Geheel vrijblijvende kennismaking

Heb je belangstelling voor een coachings- en of hypnotherapietraject? Dan nodig ik je graag uit voor een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek!

Doelgericht coaching 

Doetinchemseweg 92A - 7054 BH Westendorp - 06-41741796

maaike@doelgerichtcoaching.nl - www.doelgerichtcoaching.nl

KvK nr. 64249867