Training 'Werken met je emoties'


Dit groepstraject is onder andere geschikt voor mensen wie belemmerd worden door hun emoties en leert je om deze beter te begrijpen en sturen. Zo kun je je eigen geluk creëren.

Emoties

Emoties geven niet alleen kleur aan ons bestaan, ze zijn ook cruciaal om te (over)leven! Echter, soms worden emoties als angst, boosheid of verdriet zo intens dat ze ons belemmeren om onze doelen te bereiken en om te leven zoals wij dat graag willen. Dan is het goed om met je emoties aan het werk te gaan.

 

Vaak zijn we geneigd om met name de vervelende emoties te onderdrukken, omdat we er bang voor zijn of ons voor schamen. 

Groepstraject 'Werken met je emoties' bij Doelgericht Coaching in Westendorp

Echter, emoties laten zich niet onderdrukken, ze blijven op de achtergrond aanwezig en beïnvloeden je gedachten, gedrag en energieniveau. Elke emotie wil je namelijk iets duidelijk maken!

   

Tijdens het groepstraject 'Werken met je emoties' leer je in 5 dagdelen om je emoties beter te begrijpen en sturen. Tevens ontvang je een hand-out waarin je het thuis allemaal nog eens rustig kunt nalezen en een werkboek.

Resultaat

  • Je hebt inzicht in hoe jij nieuwe informatie verwerkt

  • Je kunt de boodschap achter je emoties ontdekken

  • Je kunt je emoties sturen en je eigen geluk creëren

Aanmelding

Wanneer je met een groep van 4 tot 6 personen bent, kan ik een groepstraject 'Werken met je emoties' voor jullie verzorgen. Dit kan plaatsvinden in mijn praktijk in Westendorp, maar (in overleg) ook op een door jullie gewenste locatie. Wanneer je hier belangstelling voor hebt kun je hierover te allen tijde telefonisch of per mail contact met mij opnemen.

Persoonlijke sessies 'Werken met je emoties'

Mocht je wel graag aan de slag willen met je belemmerende emoties, maar zie je dit niet zitten in groepsverband, dan kun je natuurlijk altijd bij mij terecht voor persoonlijke coaching en/of hypnotherapie

Doelgericht coaching 

Doetinchemseweg 92A - 7054 BH Westendorp - 06-41741796

maaike@doelgerichtcoaching.nl - www.doelgerichtcoaching.nl

KvK nr. 64249867 NL001947951B03