Wandelcoaching


Oplossingen ontdekken met Doelgericht Coaching in Westendorp

Wandelcoaching is een heel natuurlijke en effectieve manier om in beweging te komen en jezelf verder te ontwikkelen of juist even stil te staan en te voelen wat je echt nodig hebt.

 

Spiegel van de natuur

Natuur is leven. Het is dus logisch dat ze boordevol elementen zit die je, weliswaar in andere vormen, ook in je eigen leven tegenkomt. Tijdens een wandeling zal je, als jij je hiervoor openstelt, ervaren dat de natuur je een spiegel voorhoudt. Maar, je zal ook ontdekken dat, daar waar jij een probleem ervaart, de natuur al een oplossing heeft gevonden. Door hier vanaf een afstand naar te kijken kun je tot nieuwe inzichten komen en je eigen  oplossingen vinden.

Persoonlijke coaching

Tijdens een sessie ‘Wandelcoaching’ gaan we samen de natuur in en begeleid ik je, al lopend, bij het onderzoeken van het probleem dat je ervaart. Tijdens de wandeling bepaal jij het tempo. Soms lopen we achter elkaar en dan weer naast elkaar. Soms zijn we stil en op andere momenten praten we. Soms zoeken we en soms vinden we. Vaak worden we vergezeld door de wind die onze huid verkoeld en de zon die ons verwarmt, maar ook de regen wil zo nu en dan wat zeggen. Eigenlijk staat de hele natuur voor je klaar. De bomen met hun sterke takken, de vogels met hun vrolijke noot, uitbundig bloeiende bloemen, druk zoemende insecten, kabbelend water, … inspirerende en helende levensenergie!

 

We kunnen vanuit mijn praktijk naar het bos of over de akkers wandelen. Maar we kunnen ook ergens afspreken, want de omgeving van Westendorp kent prachtige landschappen.

 

Na een sessie kun je in je dagelijks leven aan de slag met je nieuwe inzichten en oplossingen. Stap voor stap en op je eigen tempo. De ervaringen die je hierbij opdoet vormen de basis voor de volgende sessie. 

Resultaat*

Balans herstellen met Doelgericht Coaching in Westendorp
  • Je weet hoe je de natuur als inspiratiebron kunt gebruiken
  • Je vindt je eigen oplossingen voor de problemen die je ervaart
  • Je voelt je energieker
  • Je kunt beter in het moment leven
  • Je ervaart meer rust en ontspanning

* Dit resultaat kun je alleen bereiken wanneer je jezelf, tijdens en ook na het volgen van persoonlijk coaching, actief blijft ontwikkelen op basis van de, met behulp van de natuur, verkregen inzichten.

 

Klik hier voor de ervaringen van anderen

  

Klik hier voor de tarieven.

Aanmelding

Wanneer je belangstelling hebt voor coaching kun je hierover te allen tijde telefonisch of per mail contact met mij opnemen.