Laat de gedroogde zwarte bonen, gedurende de op de verpakking aangegeven tijd, in een pan met water wellen.
Giet de gewelde bonen af en spoel ze goed na.
Kook de gewelde bonen, in een ruime hoeveelheid water, in de op de verpakking aangegeven tijd, gaar.
Giet de gekookte bonen af en spoel ze opnieuw goed na.
Bereiding
Snij de courgette in blokjes en de knoflook fijn.
Stoof de courgette en knoflook in wat kokosolie zachtjes gaar en laat vervolgens afkoelen.
Snij de appel en feta in blokjes en de wortel julienne.
Doe alle gesneden ingrediënten in een schaal en voeg de rucola, peterselie, olijfolie en het sap van de citroen toe.
Meng alles door elkaar en voeg tot slot de gebakken courgette toe. Breng op smaak met peper en eventueel andere kruiden en specerijen die je lekker vindt.
Verdeel de salade over twee borden en garneer het geheel met de pitten en zaden.