Thaise omelet met mangosalade


Even een half uurtje op vakantie 😊

Ingrediënten

(voor 2 personen)

 

Voor de omeletten:

  • 3 (biologische) eieren
  • 0,5 el sojasaus (suiker- en glutenvrij)
  • zwarte peper
  • kurkuma longa
  • 100 gr bloemkool of witte kool
  • beetje (zuivere) kokosolie, roomboter of ghee

 

Voor de salade:

  • 100 gr taugé
  • 175 gr mango
  • 125 gr avocado
  • 75 gr rode paprika
  • 2 lente-uitjes
  • 50 gr rode ui
  • ½ rode peper
  • 100 gr cocktailgarnalen
  • koriander naar smaak
  • sap van 1/4 citroen

Bereiding

  1. Overgiet de taugé met kokend water en laat het even staan.
  2. Snijd de mango, avocado en paprika in blokjes en de lente-ui in ringen.
  3. Snijd de rode ui en rode peper fijn.
  4. Meng alle gesneden ingrediënten met de (afgegoten) taugé, cocktailgarnalen, koriander en het citroensap tot een salade.
  5. Klop de eieren los met een vork en meng hier de sojasaus, peper en kurkuma doorheen.
  6. Snijd de bloemkool of witte kool zeer fijn en meng deze door het eimengsel.
  7. Verwarm de kokosolie, roomboter of ghee in een koekenpan en bak twee omeletten.
  8. Leg de omeletten op twee borden en verdeel de salade over de omeletten.

 

Eet smakelijk!

Doelgericht coaching 

Doetinchemseweg 92A - 7054 BH Westendorp - 06-41741796

maaike@doelgerichtcoaching.nl - www.doelgerichtcoaching.nl

KvK nr. 64249867 NL001947951B03