Maak de sperziebonen schoon en snijd ze in stukjes. Kook ze vervolgens beetgaar en laat ze afkoelen.
Was de zoete aardappel goed af en snijd deze met schil in blokjes. Verwarm kokosolie in een hapjespan en stoof hierin de zoete aardappel, met behulp van een scheutje water, op een lage
temperatuur bijna gaar. Laat de blokjes vervolgens afkoelen.
Kook de eieren zacht-medium en laat ze schrikken met koud water.
Snijd de eieren, rode ui, cherrytomaten, appel en feta in stukjes.
Doe alle gesneden ingrediënten in een schaal en voeg hier de afgekoelde groenten aan toe samen met de olijfolie, honing, zwarte peper en het sap van de citroen.
Meng alles door elkaar en garneer het geheel met de spruitgroenten, pitten en zaden.
Eet smakelijk!
Variatietips
Kruid de zoete aardappelblokjes met kurkuma, paprika en peper.
In plaats van pitten en zaden kun je de salade ook garneren met pecannoten.