Quinoasalade met mango, garnalen en kokos


Ingrediënten

(lunch voor 2 personen)

  • 150 gr gekookte quinoa
  • 50 gr rode ui,
  • 125 gr paprika
  • 200 gr mango
  • 75 gr verse kokosnoot
  • 50 gr lente-ui
  • 1 fijngesneden teentje knoflook
  • flinke scheut extra vierge olijfolie
  • 1/3 citroen
  • 100 gr cocktailgarnalen (MSC)
  • zwarte peper en kurkuma longa naar smaak

Bereiding

  1. Kook de quinoa en laat deze afkoelen.
  2. Snijd de rode ui, paprika, mango en kokosnoot in stukjes en de lente-ui in ringen.
  3. Doe alle gesneden ingrediënten in een schaal en voeg de knoflook, olijfolie en het sap van de citroen toe.
  4. Meng de cocktailgarnalen door de salade en breng het geheel op smaak met zwarte peper en kurkuma longa.
  5. Schep de salade op twee borden en eet smakelijk!

Doelgericht coaching 

Doetinchemseweg 92A - 7054 BH Westendorp - 06-41741796

maaike@doelgerichtcoaching.nl - www.doelgerichtcoaching.nl

KvK nr. 64249867 NL001947951B03