Pompoen - prei schotel met kabeljauw


Ingrediënten

(voor 2 personen)

  • 350 gr pompoen
  • 150 gr prei
  • 125 gr kastanje champignons
  • 0,5 rode peper
  • 2 teentjes knoflook
  • (zuivere) kokosolie
  • peterselie en oregano
  • zwarte peper en kurkuma longa
  • 1/3 citroen
  • 0,5 eetlepel bouillonpoeder (zonder zout)
  • 250 gr kabeljauw (MSC)
  • viskruiden (zonder zout)

Bereiding

  1. Was de pompoen goed af en snij deze met schil in blokjes. Snijd de prei in ringen, de champignons in stukjes en de rode peper en knoflook fijn.
  2. Verhit kokosolie in een hapjespan en stoof de pompoen 5 minuten. Voeg vervolgens de prei toe en stoof het geheel bijna gaar. Voeg tot slot de overige groenten, kruiden en de bouillonpoeder toe en laat nog enkele minuten met de deksel op de pan zachtjes garen.
  3. Verhit ondertussen in een andere pan kokosolie en bak hierin de kabeljauw met viskruiden.
  4. Voeg het sap van de citroen toe aan het groentemengsel en schep om.
  5. Verdeel de groenten over twee borden en serveer samen met de kabeljauw 

Bon Appetit!

Doelgericht coaching 

Doetinchemseweg 92A - 7054 BH Westendorp - 06-41741796

maaike@doelgerichtcoaching.nl - www.doelgerichtcoaching.nl

KvK nr. 64249867 NL001947951B03