Naanbroodjes


 

Heerlijk deze zelfgemaakte naanbroodjes. Een stuk gezonder en naar mijn mening lekkerder dan de kant en klare uit de supermarkt.

Ingrediënten

(Voor 4 grote of 8 kleine broodjes)

  • 4 eieren
  • 120 gr Griekse yoghurt
  • 4 el amandelmeel
  • 6 el psylliumvezels
  • 2 tl baking soda
  • 1 knoflookteen, fijngesneden
  • gedroogde koriander
  • Keltisch zeezout

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 150 oC (hetelucht).
  2. Klop de eieren los met de yoghurt en voeg het amandelmeel, de baking soda, knoflook, koriander en een beetje Keltisch zeezout toe en meng dit goed door elkaar.
  3. Voeg tot slot de psylliumvezels toe, schep goed om en laar 5 minuten staan tot het iets begint in te dikken.  
  4. Schep het beslag nog een keer om en schep hoopjes beslag op een met bakpapier bekleedde bakplaat.
  5. Vorm platte ronde broodjes en bestrooi deze met koriander en zout.
  6. Plaats de bakplaat in de oven en bak de broodjes in 25 – 30 minuten in het midden van de voorverwarmde oven goudgeel.
  7. Serveer de broodjes warm of laat ze afkoelen op een rooster.

Eet smakelijk!

Tip

  • Erg lekker met een sausje van Griekse yoghurt met fijngesneden knoflook, zwarte peper en peterselie

Doelgericht coaching 

Doetinchemseweg 92A - 7054 BH Westendorp - 06-41741796

maaike@doelgerichtcoaching.nl - www.doelgerichtcoaching.nl

KvK nr. 64249867 NL001947951B03


Liken = fijn!

Delen = super!