Virtuele Maagband Programma


Het Virtuele Maagband Programma is geschikt voor vrouwen met overgewicht die verantwoordelijkheid nemen voor hun probleem en klaar zijn om zichzelf vanaf nu op de eerste plaats te zetten en voor een gezondere levensstijl te kiezen.

 

Overgewicht ontstaat door ongezonde eet- en leefgewoonten. Echter, de oorzaak hiervan ligt vaak diep in het onbewuste, denk bijvoorbeeld aan een negatief zelfbeeld, onvervulde verlangens, onderdrukte emoties, etc. Tijdens het Virtuele Maagband Programma reik ik je met behulp van coaching een groot aantal tools aan. Tevens halen we met behulp van hypnose de benodigde hulpbronnen (in jou) naar boven. Met deze tools en hulpbronnen kun jij, door jezelf de tijd en aandacht te geven die je verdiend, de dieperliggende oorzaken van je overgewicht herkennen, ervaren, verwerken en loslaten. Zo hoef je niet langer tegen jezelf te vechten. 

Virtuele Maagband bij Doelgericht Coaching in Westendorp

Vervolgens breng ik een virtuele maagband aan die ervoor zorgt dat je met kleinere hoeveelheden eten tevreden bent, zonder dat je voortdurend honger in je maag voelt! Daarnaast begeleid ik je bij het creëren van nieuwe gezondere eet- en leefgewoonten. Als gevolg hiervan bereik je niet alleen moeiteloos je ideale gewicht, maar kun je het ook eenvoudig behouden. Zonder dieet of jezelf te kort te doen!

Kracht van je brein

Je onbewuste maakt geen onderscheid tussen realiteit en verbeelding. Denk maar aan hoe je lichaam reageert wanneer je een super spannende film kijkt. Je weet dat het niet echt is en toch voel je de spanning in je lijf en schrik je wanneer er iets 'onverwachts' gebeurt. Je lichaam reageert alsof het echt is. Uit onderzoek blijkt ook dat schijnoperaties en -medicijnen vaak net zo effectief zijn als echte operaties en farmaceutische medicijnen. Dit staat bekend als het placebo-effect. Het Virtuele Maagband Programma maakt, met behulp van hypnose, gebruik van deze bijzondere kracht van je brein. 

Virtuele Maagband bij Doelgericht Coaching in Westendorp

Virtuele maagband

De virtuele maagband wordt aangebracht door middel van een schijnoperatie en heeft hetzelfde effect als een chirurgisch aangelegde maagband, namelijk een voldaan gevoel in je maag na het eten van een kleine hoeveelheid voedsel. Door naar dit gevoel te luisteren zul je geleidelijk afvallen en je ideale gewicht bereiken.

 

In tegenstelling tot een echte operatie brengt de virtuele operatie geen nadelen zoals een wond, litteken, pijn, herstelperiode, ziekteverzuim en andere ongemakken en risico’s met zich mee.


Moeiteloos

Moeiteloos betekent niet dat je niets hoeft te doen! Zoals bij alle veranderingen die je in je leven aanbrengt zul je namelijk ook met deze verandering eerst bewust aan de slag moeten. Maar, als dit echt is wat jij vanuit je hart wilt, dan zul je merken dat je de energie die je investeert in het veranderen van jezelf, weer terugkrijgt. Vaak zelfs méér dan dat! Je krijgt grip op je eet- en leefgedrag en gaat uiteindelijk onbewust gezonder leven, waardoor je nagenoeg moeiteloos je ideale gewicht bereikt en behoudt.

Gezondheid

Dankzij het duurzame effect van de virtuele maagband voel je je vitaler en daalt je kans op overgewicht gerelateerde klachten en ziekten zoals diabetes, hoge bloeddruk, hart- en vaatproblemen, etc. Daarnaast verhoogt het programma je zelfvertrouwen, eigenwaarde en innerlijke kracht. Je voelt je meer in harmonie met je lichaam en ervaart meer levensvreugde. 

 

Klik hier voor ervaringsverhalen van mensen wie het Virtuele Maagband Programma hebben gevolgd.

Basisprogramma

Het circa 15 weken durende basisprogramma bestaat uit 6 groepssessies en een ondersteunende audiosessie voor thuis. De

Virtuele Maagband bij Doelgericht Coaching in Westendorp

groepssessies vinden plaats in groepen van 4 tot 6 vrouwen en na afloop van het traject beschik je over alle benodigde tools en hulpbronnen om je ideale gewicht te bereiken en behouden. Op basis hiervan kun je vervolgens op eigen kracht doorgaan met het verfijnen en doorontwikkelen van je nieuwe gezondere levensstijl.

Maatwerk

Iedereen heeft zijn/haar levenspad en eigen ontwikkeling. Voor veel mensen is het basisprogramma voldoende om hun doel te bereiken. Echter, wanneer er sprake is van een wat groter onverwerkt (bewust of onbewust) trauma of onvervuld verlangen, dan kan het noodzakelijk zijn om het basisprogramma uit te breiden met één of meer maatwerksessies. Mocht hier sprake van zijn dan gebeurt dit uiteraard altijd in overleg.

 

Klik hier voor de tarieven.

Kosteloze informatiebijeenkomst

Wil je meer weten over het Virtuele Maagband Programma? Meld je dan aan voor één van de gratis informatiebijeenkomsten* (vol = vol) in mijn praktijk in Westendorp.

* Deelname aan het Virtuele Maagband Programma is alleen mogelijk wanneer je ook aanwezig bent geweest bij de informatiebijeenkomst.

Wil je toch liever gewoon met behulp van coaching afvallen, dan kan dat uiteraard ook!

Doelgericht coaching 

Doetinchemseweg 92A - 7054 BH Westendorp - 06-41741796

maaike@doelgerichtcoaching.nl - www.doelgerichtcoaching.nl

KvK nr. 64249867 - Btw nr. NL171831615B01