Virtuele Maagband Programma


Het Virtuele Maagband Programma is een veilige en succesvolle methode om nagenoeg moeiteloos je ideale gewicht te bereiken en behouden. Zonder dieet!

 

Door middel van coaching en hypnotherapie begeleid ik je bij het opsporen van de (vaak onbewuste) oorzaken van je overgewicht, zodat je hier voor altijd mee kunt afrekenen. Vervolgens breng ik een virtuele maagband aan die ervoor zorgt dat je met kleinere hoeveelheden eten tevreden bent. Zonder dat je voortdurend 'honger' hebt! Daarnaast ondersteun ik je bij het creëren van nieuwe gezonde eet- en leefgewoonten. Hierdoor bereik je niet alleen je ideale gewicht, maar kun je het ook eenvoudig behouden. 

Kracht van je brein

Virtuele Maagband bij Doelgericht Coaching in Westendorp

Je onbewuste maakt geen onderscheid tussen realiteit en verbeelding. Denk maar aan hoe je lichaam reageert wanneer je een super spannende film kijkt. Je weet dat het niet echt is en toch voel je de spanning in je lijf en schrik je wanneer er iets onverwachts gebeurt. Je lichaam reageert alsof het echt is. Uit onderzoek blijkt ook dat schijnoperaties en -medicijnen vaak net zo effectief zijn als echte operaties en farmaceutische medicijnen. Dit staat bekend als het placebo-effect. Het Virtuele Maagband Programma maakt, met behulp van hypnose, gebruik van deze bijzondere kracht van je brein. 

Virtuele Maagband bij Doelgericht Coaching in Westendorp

Virtuele maagband

De virtuele maagband wordt aangebracht door middel van een schijnoperatie en heeft hetzelfde effect als een chirurgisch aangelegde maagband, namelijk een voldaan gevoel na het eten van een kleine hoeveelheid voedsel. Hierdoor zul je geleidelijk gewicht verliezen en je ideale gewicht bereiken.

 

In tegenstelling tot een echte operatie brengt de virtuele operatie geen nadelen zoals een wond, litteken, pijn, herstelperiode, ziekteverzuim en andere ongemakken en risico’s met zich mee. 


Moeiteloos

De oorzaak van de meeste ongezonde eetgewoonten ligt diep in je onbewuste, denk bijvoorbeeld aan een negatief zelfbeeld, onderdrukte emoties of onverwerkte trauma's. Het Virtuele Maagband Programma helpt je door middel van hypnose om deze oorzaken te herkennen, ervaren, verwerken en los te laten. Zo hoef je niet langer tegen jezelf te vechten. Daarnaast ondersteunt het programma je bij het creëren van nieuwe gezonde eet- en leefgewoonten. 

 

Zoals bij alle veranderingen die je in je leven aanbrengt zul je ook met deze verandering in het begin bewust aan de slag moeten. Maar als dit echt is wat je wilt, dan zul je merken dat je grip krijgt op je eetgedrag en onbewust gezonder gaat leven. Zo bereik en behoud je nagenoeg moeiteloos je ideale gewicht. 

Gezondheid

Dankzij het duurzame effect van de virtuele maagband voel je je vitaler en daalt je kans op overgewicht gerelateerde klachten en ziekten zoals diabetes, hoge bloeddruk, hart- en vaatproblemen, etc. Daarnaast verhoogt het programma je zelfvertrouwen, eigenwaarde en innerlijke kracht. Je voelt je meer in harmonie met je lichaam en ervaart meer levensvreugde. 

 

Klik hier voor ervaringsverhalen van mensen wie het Virtuele Maagband Programma hebben gevolgd.

Basisprogramma

Heb je belangstelling voor het Virtuele Maagband Programma? Dan kun je gebruik maken van twee mogelijkheden, namelijk een Groepsprogramma en een Persoonlijk Programma

 

Klik hier voor de tarieven.

Virtuele Maagband bij Doelgericht Coaching in Westendorp

Maatwerk

Iedereen heeft zijn/haar levenspad en eigen ontwikkeling. Voor veel mensen is het Virtuele Maagband Groeps-/Persoonlijk Programma voldoende om hun doel te bereiken. Echter, wanneer er sprake is van een wat groter onverwerkt bewust of onbewust trauma, kan het noodzakelijk zijn om het basisprogramma uit te breiden met één of meer maatwerksessies. Mocht hier sprake van zijn dan gebeurt dit uiteraard altijd in overleg.

Kosteloze informatiebijeenkomst

Wil je meer weten over het Virtuele Maagband Programma? Meld je dan aan voor één van de gratis informatiebijeenkomsten* (vol = vol) in mijn praktijk in Westendorp.

* Deelname aan het Virtuele Maagband Programma is alleen mogelijk wanneer je ook aanwezig bent geweest bij de informatiebijeenkomst.

Wil je toch liever gewoon met behulp van coaching afvallen, dan kan dat uiteraard ook!

Doelgericht coaching 

Doetinchemseweg 92A - 7054 BH Westendorp - 06-41741796

maaike@doelgerichtcoaching.nl - www.doelgerichtcoaching.nl

KvK nr. 64249867 - Btw nr. NL171831615B01