Virtuele Maagband Groepsprogramma


Dit groepstraject is geschikt voor mensen wie verantwoordelijkheid willen nemen voor hun overgewicht en bereid zijn om gezonder te gaan eten en leven.

 

Tijdens dit groepsprogramma gaan we, in een groep van 4 tot 6 personen, aan de slag met het Virtuele Maagband Programma. Dit met als doel om je ongezonde eet- en leefgewoonten los te laten en nieuwe gezonde eet- en leefgewoonten te creëren, zodat je je ideale gewicht kunt bereiken en behouden.

Om een permanente verandering in je eet- en leefgewoonten te bewerkstelligen bestaat het Virtuele Maagband Groepsprogramma uit 6 groepssessies verspreid over een periode van 12 weken en een ondersteunende audiosessie voor thuis.

Virtuele Maagband bij Doelgericht Coaching in Westendorp

Klik hier voor de tarieven.

 

Wil je meer weten over het Virtuele Maagband Programma? Meld je dan aan voor één van de gratis informatiebijeenkomsten* (vol = vol) in mijn praktijk in Westendorp.

* Deelname aan het Virtuele Maagband Programma is alleen mogelijk wanneer je ook aanwezig bent geweest bij de informatiebijeenkomst.

Virtuele Maagband Groepsprogramma op maat

Wanneer je met bijvoorbeeld 4 tot 6 vrienden en/of vriendinnen, collega's, familieleden, etc je overgewichtuitdaging wilt aangaan, kan ik (in overleg) op aangepaste tijden voor jullie een Virtuele Maagband Groepsprogramma verzorgen.

 

Wil je meer weten over een groepsprogramma op maat? Neem dan gerust contact op.

Individueel afvallen

Wil je toch liever met behulp van het Persoonlijke Virtuele Maagband Programma of coaching afvallen, dan kan dat uiteraard ook!

Doelgericht coaching 

Doetinchemseweg 92A - 7054 BH Westendorp - 06-41741796

maaike@doelgerichtcoaching.nl - www.doelgerichtcoaching.nl

KvK nr. 64249867 - Btw nr. NL171831615B01