Slank en in Balans met Hypnose


Deze basistraining is geschikt voor mensen met overgewicht die verantwoordelijkheid nemen voor hun probleem en niet alleen klaar zijn en om voor een gezondere levensstijl te kiezen, maar ook om vanaf nu zichzelf op de eerste plaats te zetten.

 

Tijdens het traject gaan we, in een groep van 4 tot 6 personen, aan de slag met diverse tools en technieken. Dit met als doel dat je beter voor jezelf (lichaam en geest) gaat zorgen en zo je ongezonde gewoonten kunt loslaten en nieuwe gezondere kunt creëren. Hierdoor zul je namelijk vanzelf je ideale gewicht bereiken en behouden.

 

Het grote voordeel van het werken in een groep is dat je je door de andere deelnemers kunt laten inspireren, waardoor je zelf sneller en makkelijker succesvol kunt zijn!

Virtuele Maagband bij Doelgericht Coaching in Westendorp

Zelf samengestelde groep

Wanneer je zelf een groep van 4 tot 6 personen samenstelt, kan ik ook een training Slank en in Balans met Hypnose voor jullie groep verzorgen. Mocht je hier belangstelling voor hebben, dan kun je hierover te allen tijde telefonisch of per mail contact met mij opnemen.

Wil je toch liever met behulp van het persoonlijke coaching afvallen, dan kan dat uiteraard ook!

Doelgericht coaching 

Doetinchemseweg 92A - 7054 BH Westendorp - 06-41741796

maaike@doelgerichtcoaching.nl - www.doelgerichtcoaching.nl

KvK nr. 64249867 NL001947951B03