Tarieven


Voor particulieren hanteer ik de volgende tarieven:

 

Telefonische kennismaking

(maximaal 20 minuten) 

 

Gratis                                                                            

 

 

Coaching sessie *

€75,- per uur **

* coaching sessies kunnen afhankelijk van de gehanteerde methoden zowel in mijn praktijk plaatsvinden als via beeldverbinding.

** de genoemde prijs is exclusief eventuele kosten voor laboratoriumonderzoek en kwalitatief hoogwaardige voedingssupplementen.

 

 

Annuleren

Mocht je een geplande sessie willen annuleren, dan kun je mij dit, tot 48 uur voor de sessie, per mail laten weten en maken we een nieuwe afspraak.  

 

Op alle met Doelgericht coaching gesloten overeenkomsten en gemaakte afspraken zijn de Algemene Voorwaarden van Doelgericht Coaching van toepassing.

Vergoeding via zorgverzekering

Regelmatig vragen mensen mij of mijn sessies vergoed worden via de zorgverzekering. Maar, dit is bij mijn weten niet het geval. Hoewel ik ben aangesloten bij de beroepsverenigingen CAT en MBOG, heb ik geen contracten met zorgverzekeraars. Dit is een bewuste keuze, omdat ik zo persoonlijke en op jouw behoeften afgestemde ondersteuning kan bieden, zonder beperkt te worden door eisen van je zorgverzekeraar. Desondanks, raad ik je aan om altijd je eigen zorgverzekeraar te raadplegen over dit onderwerp, want ik weet van cliënten met een uitgebreid verzekeringspakket dat ze mijn sessies toch (gedeeltelijk) vergoed hebben gekregen.