Tarieven en vergoedingen


Tarieven orthomoleculaire en overige therapieën / coaching*

Kennismaking (maximaal 20 minuten) 

gratis en vrijblijvend                                                                           

Eerste consult (90 - 120 minuten) 

€ 75,- per uur

Tweede consult (60 - 90 minuten) 

€ 75,- per uur

Vervolgconsult (60 - 90 minuten) 

€ 75,- per uur

Telefonisch / e-mail consult

€ 75,- per uur

Telefonisch consult tot 10 minuten

gratis

(Laboratorium)onderzoek

verschilt per onderzoek 

 

Voedingssupplementen en dergelijke verschilt per product

* Onder overige therapieën / coaching vallen methoden zoals NLP-coaching, hypnose, matrixmethode, poppetjesmethode, IEMT-oogbewegingstherapie en dergelijke.

Betaling

De kosten van een consult en eventueel afgenomen supplementen en (laboratorium)onderzoek kun je direct na afloop van het consult voldoen door middel van contante betaling of een betaalverzoek. 

BTW

Aangezien ik ben vrijgesteld van btw wordt op mijn facturen geen btw vermeld. 

Annulering

Mocht je een consult willen annuleren, dan kun je mij dit tot uiterlijk 48 uur voor het afgesproken tijdstip per mail laten weten en maken we een nieuwe afspraak.

 

Annuleer je (zonder zwaarwegende reden) een consult binnen 24 tot 48 uur voor de geplande afspraak, dan ben ik genoodzaakt om 50% van de kosten voor deze afspraak in rekening te brengen. Annuleer je (zonder zwaarwegende reden) een consult binnen 24 uur voor de geplande afspraak, dan breng ik 100% van de kosten voor deze afspraak in rekening te brengen.     

Algemene Voorwaarden

Op alle met Doelgericht coaching gesloten overeenkomsten zijn Algemene Voorwaarden van toepassing.

Vergoeding orthomoleculaire consulten

Omdat ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging MBOG (Maatschappij ter bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde) kunnen mijn orthomoleculaire consulten (gedeeltelijk) vergoed worden vanuit een aanvullende zorgverzekering. Meer informatie hierover vind je onder andere op zorgwijzer.nl

 

Aangezien de vergoeding per verzekeraar en per (aanvullende) verzekering verschilt, adviseer ik je om zelf in de polisvoorwaarden van je eigen verzekering na te kijken of jouw orthomoleculaire consulten vergoed worden*. Is dit het geval dan kun je de door jou betaalde consultfactuur indienen bij je zorgverzekeraar. De consultkosten vallen niet onder het eigen risico van de basisverzekering!

 

* let op: soms vergoeden zorgverzekeraars geen telefonische of e-mail consulten 

Vergoeding (laboratorium)onderzoek

Kosten voor (laboratorium)onderzoek worden meestal niet vergoed door zorgverzekeraars en komen dan ook voor je eigen rekening.

Vergoeding voedingssupplementen en dergelijke

Kosten voor voedingssupplementen, plantaardige extracten en dergelijke worden meestal niet vergoed door zorgverzekeraars en komen dan ook voor je eigen rekening.

Vergoeding overige therapieën / coaching

Kosten voor overige therapieën en coaching worden meestal niet vergoed door zorgverzekeraars en komen dan ook voor je eigen rekening.