Slank en in Balans met Hypnose


De training Slank en in Balans met Hypnose (voorheen Virtuele Maagband Programma) is geschikt voor mensen met overgewicht die verantwoordelijkheid nemen voor hun probleem en klaar zijn om vanaf nu zichzelf op de eerste plaats te zetten en beter voor zichzelf (lichaam en geest) te gaan zorgen.

 

Overgewicht is over het algemeen een gevolg van ongezonde eet- en leefgewoonten en ‘onhandige’ keuzes die iemand heeft gemaakt. Echter, de oorzaak hiervan ligt vaak diep in het onbewuste, denk bijvoorbeeld aan een negatief zelfbeeld, onvervulde verlangens, onderdrukte emoties, etc. Tijdens de training Slank en in Balans met Hypnose reik ik je met behulp van coaching een groot aantal tools aan. Tevens halen we met behulp van hypnose de benodigde hulpbronnen (in jou) naar boven. Met 

Slank en in Balans bij Doelgericht Coaching in Westendorp

deze tools en hulpbronnen kun jij, door jezelf de tijd en aandacht te geven die je verdiend, de dieperliggende oorzaken van je overgewicht herkennen, ervaren, verwerken en loslaten. Zo hoef je niet langer tegen jezelf te vechten. 

 

Vervolgens brengen we een virtuele maagband aan die ervoor zorgt dat je met kleinere hoeveelheden eten tevreden bent, zonder dat je voortdurend honger in je maag voelt! Tot slot begeleid ik je niet alleen bij het creëren van gezondere eetgewoonten en meer bewegingsmomenten, maar ook bij het in balans brengen van inspanning en ontspanning en het optimaliseren van je mindset. Zo kun je je ideale gewicht geleidelijk bereiken en eenvoudig behouden. Zonder jezelf tekort te doen!

Kracht van je brein

Je onbewuste maakt geen onderscheid tussen realiteit en verbeelding. Denk maar aan hoe je lichaam reageert wanneer je een super spannende film kijkt. Je weet dat het niet echt is en toch voel je de spanning in je lijf en schrik je wanneer er iets 'onverwachts' gebeurt. Je lichaam reageert alsof het echt is. Uit onderzoek blijkt ook dat schijnoperaties en -medicijnen vaak net zo effectief zijn als echte operaties en farmaceutische medicijnen. Dit staat bekend als het placebo-effect. Tijdens de training Slank en in Balans met Hypnose maken we gebruik van deze bijzondere kracht van je brein. 

Slank en in Balans bij Doelgericht Coaching in Westendorp

Virtuele maagband

De virtuele maagband wordt aangebracht door middel van een schijnoperatie en heeft hetzelfde effect als een chirurgisch aangelegde maagband, namelijk een voldaan gevoel in je maag na het eten van een kleine hoeveelheid voedsel. Door naar dit gevoel te luisteren zul je geleidelijk afvallen en je ideale gewicht bereiken.

 

In tegenstelling tot een echte operatie brengt de virtuele operatie geen nadelen zoals een wond, litteken, pijn, herstelperiode, ziekteverzuim en andere ongemakken en risico’s met zich mee.


Geleidelijk

Zoals bij alle veranderingen die je in je leven aanbrengt zul je ook met deze verandering eerst bewust aan de slag moeten. Echter, dankzij de kracht van hypnose kun je hierbij ook op de hulp van je onbewuste rekenen, waardoor het allemaal net iets makkelijker gaat. Wat belangrijk is, is dat jij ècht vanuit je hart (vanuit liefde voor jezelf) slank wilt worden èn blijven. Dan zul je namelijk merken dat je de energie die je investeert in jezelf, weer terugkrijgt. Vaak zelfs méér dan dat! Je krijgt grip op je eet- en leefgedrag en gaat uiteindelijk onbewust gezonder leven, waardoor je geleidelijk je ideale gewicht bereikt en het vanzelf behoudt.

Gezondheid

Dankzij het duurzame effect van je nieuwe levensstijl voel je je vitaler en daalt je kans op overgewicht gerelateerde klachten en ziekten zoals diabetes, hoge bloeddruk, hart- en vaatproblemen, etc. Daarnaast helpt de training je om je zelfvertrouwen, eigenwaarde en innerlijke kracht te vergroten. Je lichaam en geest komen in balans en je ervaart meer levensvreugde. 

 

Klik hier voor ervaringsverhalen van mensen wie de training Slank en in Balans met Hypnose hebben gevolgd.

Basisprogramma

Het circa 7 maanden durende basisprogramma bestaat 9 groeps-sessies en een ondersteunende audiosessie voor thuis. De

Slank en in Balans bij Doelgericht Coaching in Westendorp

groepssessies vinden plaats in groepen van 4 tot 6 personen en na afloop van het traject beschik je over alle benodigde tools en hulpbronnen om je ideale gewicht te bereiken en behouden. Op basis hiervan kun je vervolgens op eigen kracht doorgaan met het doorontwikkelen en verfijnen van je nieuwe gezondere levensstijl.

Maatwerk

Iedereen heeft zijn/haar levenspad en eigen ontwikkeling. Voor veel mensen is de basistraining voldoende om hun doel te bereiken. Echter, wanneer er sprake is van een wat groter onverwerkt (bewust of onbewust) trauma of onvervuld verlangen, dan kan het noodzakelijk zijn om de basistraining uit te breiden met één of meer maatwerksessies. Mocht hier sprake van zijn dan gebeurt dit uiteraard altijd in overleg.

 

Klik hier voor de tarieven.

Kosteloze informatiebijeenkomst

Wil je meer weten over de training Slank en in Balans met Hypnose? Meld je dan aan voor één van de gratis informatiebijeenkomsten* (vol = vol) in mijn praktijk in Westendorp.

* Deelname aan de training Slank en in Balans met Hypnose is alleen mogelijk wanneer je ook aanwezig bent geweest bij de informatiebijeenkomst.

Wil je toch liever gewoon met behulp van coaching afvallen, dan kan dat uiteraard ook!

Doelgericht coaching 

Doetinchemseweg 92A - 7054 BH Westendorp - 06-41741796

maaike@doelgerichtcoaching.nl - www.doelgerichtcoaching.nl

KvK nr. 64249867