Slank en in Balans met Hypnose


De training Slank en in Balans met Hypnose is het begin van een ontdekkingsreis naar de beste versie van jezelf en je mooiste leven! Het is geschikt voor mensen die verantwoordelijkheid nemen voor hun overgewicht èn klaar zijn om vanaf nu beter voor zichzelf (lichaam en geest) te zorgen, door onder andere zichzelf op de eerste plaats te zetten.

Balans

Je maximale mogelijkheden worden bepaald door je DNA (erfelijke informatie), maar wat jij werkelijk gebruikt van al deze mogelijkheden wordt bepaald door je leefstijl en leefomgeving. Overgewicht is meestal een gevolg van onbalans in je leefstijl. Echter, de oorzaak hiervan ligt vaak diep in het onbewuste. Hierbij 

Slank en in Balans bij Doelgericht Coaching in Westendorp

kun je denken aan een negatief zelfbeeld, onvervulde verlangens, onderdrukte emoties, gebrek aan informatie, etc. 

 

Focus

Tijdens de training Slank en in Balans met Hypnose creëer je een beeld van de beste versie van jezelf en je mooiste leven. Vervolgens stel je doelen om deze beste versie stukje voor stukje in jezelf naar boven te halen. Als je je focus helder hebt ga je op ontdekkingsreis naar de manier waarop de beste versie van jezelf dit mooiste leven leeft. Hierbij kijk je niet alleen naar voedings- en beweegpatronen, maar ook naar de balans tussen inspanning en ontspanning, slaap, omgang met emoties en mindset. Om je te ondersteunen bij het bereiken van je doelen, reik ik je tijdens deze reis diverse hulpbronnen aan.

Slank en in Balans bij Doelgericht Coaching in Westendorp

Hulpbronnen

Voor het herkennen, ervaren, verwerken en loslaten van de dieperliggende oorzaken van je overgewicht is het essentieel dat je stopt met vechten tegen jezelf. Daarnaast is het cruciaal dat je jezelf de tijd, aandacht en liefde gaat geven die je verdiend. Tijdens de training nodig ik je uit om kritisch naar je eigen focus, gedachten, overtuigingen en gedrag te kijken en daar waar je niet effectief bent andere keuzes te maken. De hulpbronnen (oefeningen, opdrachten en informatie) die ik je hierbij aanreik, liggen mogelijk buiten je comfortzone en dat is precies mijn bedoeling. In dat wat het verst van je afstaat schuilt namelijk de meeste potentie! Vervolgens is het aan jou om deze hulpbronnen actief in te zetten in je dagelijks leven en zo stap voor stap het beste in jezelf naar boven te halen. 


Kracht van je brein

Werken aan jezelf kun je zowel op bewust als onbewust niveau doen. Eén van de hulpbronnen die we tijdens training inzetten en waarmee je op onbewust niveau aan jezelf kunt werken is hypnose. 

 

Kracht van verbeelding

Je onbewuste maakt geen onderscheid tussen werkelijkheid en verbeelding. Denk maar aan hoe je lichaam reageert wanneer je een spannende film kijkt. Je weet dat het niet echt is en toch voel je de spanning in je lichaam en schrik je wanneer er iets 'onverwachts' gebeurt. Je lichaam reageert alsof het echt is. In hypnose maken we gebruik van deze bijzondere eigenschap van je onbewuste om je focus scherp houden en het beste in jezelf naar boven te halen. Hierdoor kost jezelf veranderen minder energie.

Slank en in Balans bij Doelgericht Coaching in Westendorp

Uit onderzoek blijkt ook dat, door de kracht van verbeelding, schijnoperaties en -medicijnen vaak net zo effectief zijn als echte operaties en farmaceutische medicijnen. Dit staat bekend als het placebo-effect. Daarom brengen we door middel van een schijnoperatie een virtuele maagband aan. Deze heeft hetzelfde effect als een chirurgisch aangelegde maagband, namelijk een voldaan gevoel in je maag na het eten van een kleine hoeveelheid voeding. Door naar dit gevoel te luisteren en te leven zoals de beste versie van jezelf leeft, zal je geleidelijk gewicht verliezen. In tegenstelling tot een echte operatie brengt de virtuele operatie geen nadelen zoals een wond, litteken, pijn, 


herstelperiode, ziekteverzuim en andere ongemakken en risico’s met zich mee. 

Geleidelijk

Zoals bij alle veranderingen die je in jezelf aanbrengt is het noodzakelijk dat je ook met deze eerst bewust aan de slag gaat en dat kost energie. Echter, door zo veel mogelijk gebruik te maken van de kracht van je onbewuste zal het allemaal net iets makkelijker gaan. Het belangrijkste hierbij is, dat jij ècht vanuit liefde voor jezelf slank en in balans wilt leven. Dan zal je namelijk merken dat je de energie die je investeert in jezelf, weer terugkrijgt. Vaak zelfs méér dan dat! Je krijgt grip op je emoties en gedrag en gaat uiteindelijk onbewust beter voor jezelf zorgen, waardoor je geleidelijk je ideale gewicht bereikt en behoudt. Zonder jezelf tekort te doen!

Welzijn en gezondheid

Dankzij het duurzame effect van een evenwichtige leefstijl groeit je zelfvertrouwen, eigenwaarde en innerlijke kracht en ervaar je meer levensvreugde. Daarnaast voel je je vitaler en daalt je kans op overgewicht gerelateerde klachten en ziekten zoals diabetes, hoge bloeddruk, hart- en vaatproblemen, etc. 

 

Klik hier voor ervaringsverhalen van mensen wie de training Slank en in Balans met Hypnose hebben gevolgd.

Basisprogramma

De circa 12 maanden durende basistraining bestaat 10 groepssessies en een ondersteunende audiosessie voor thuis. De groepssessies vinden plaats in groepen van 4 tot 6 

Slank en in Balans bij Doelgericht Coaching in Westendorp

personen en na afloop van het traject beschik je over alle benodigde hulpbronnen (inclusief een digitaal naslagwerk) om de beste versie van jezelf te worden. Op basis hiervan kun je vervolgens op eigen kracht doorgaan met het creëren van je mooiste leven. 

Maatwerk

Iedereen heeft zijn/haar eigen levenspad en ontwikkeling, maar ook ieder lichaam is anders. Voor veel mensen is de basistraining voldoende om hun doelen te bereiken. Echter, wanneer er sprake is van een wat groter onverwerkt (bewust of onbewust) trauma of onvervuld verlangen, dan kan het noodzakelijk zijn om de basistraining uit te breiden met één of meer maatwerksessies. Mocht hier sprake van zijn dan gebeurt dit uiteraard altijd in overleg.

 

Klik hier voor de tarieven.

Kosteloze informatiebijeenkomst

Wil je meer weten over de training Slank en in Balans met Hypnose? Meld je dan aan voor één van de gratis informatiebijeenkomsten* (vol = vol) in mijn praktijk in Westendorp.

* Deelname aan de training Slank en in Balans met Hypnose is alleen mogelijk wanneer je ook aanwezig bent geweest bij de informatiebijeenkomst.

Doelgericht coaching 

Doetinchemseweg 92A - 7054 BH Westendorp - 06-41741796

maaike@doelgerichtcoaching.nl - www.doelgerichtcoaching.nl

KvK nr. 64249867 NL001947951B03