Overgewicht


Overgewicht kan je behoorlijk belemmeren in je dagelijks leven. Zo heeft het een nadelig effect op je bewegingsvrijheid en conditie. Daarnaast brengt het diverse gezondheidsrisico's met zich mee, zoals een verhoogde kans op diabetes, artrose, hart- en vaatziekten, bepaalde vormen van kanker en andere aandoeningen.

 

Heb jij overgewicht en wil je voor altijd afrekenen met je overtollige kilo's? Wil jij gezonder gaan leven en je ideale gewicht niet alleen bereiken, maar het ook behouden? 

Nadelen van diëten

De meeste mensen die een dieet volgen verliezen gewicht zolang ze op dieet zijn. Echter, wanneer ze stoppen met het dieet vervallen ze vaak in hun oude eetgewoonten en komen ze weer aan (jojo-effect). Een ander nadeel van een dieet is dat je, in je hoofd, voortdurend met '(niet) eten' bezig bent. Je vecht als het ware bewust tegen jezelf (je lichaam en geest). Dit maakt het moeilijk om een dieet vol te houden. 

Oorzaak van overgewicht

Overgewicht ontstaat meestal door ongezonde eet- en leefgewoonten. Echter, de oorzaak hiervan ligt vaak diep 

Afvallen met Doelgericht Coaching in Westendorp

in het onbewuste, denk bijvoorbeeld aan een negatief zelfbeeld, onderdrukte emoties, onverwerkte trauma's, etc. 

Ideale gewicht bereiken en behouden

Wanneer je met de dieper liggende oorzaak van je overgewicht aan de slag gaat zul je ervaren dat je, zonder dieet, in staat bent om je ideale gewicht te bereiken en behouden. Sterker nog, vaak zijn de effecten zelfs groter en ervaren mensen ook in andere facetten van hun leven positieve veranderingen.

 

Wanneer je vastloopt in het aanpakken van je overgewicht, kan zowel coaching als hypnotherapie ondersteuning bieden. Naast de basis hypnotherapie sessies biedt ik ook een speciaal programma aan, namelijk het Virtuele Maagband Programma.

Kosteloos oriënterend gesprek

Wil je meer weten over coaching en/of hypnotherapie? Dan nodig ik je graag uit voor een vrijblijvend telefonisch

 kennismakingsgesprek!

Doelgericht coaching 

Doetinchemseweg 92A - 7054 BH Westendorp - 06-41741796

maaike@doelgerichtcoaching.nl - www.doelgerichtcoaching.nl

KvK nr. 64249867 - Btw nr. NL171831615B01