Krachtige organisatie


Op basis van mijn eigen ervaring als ondernemer ben ik er van overtuigt dat de kracht van een organisatie ligt bij de mensen wie deze vormen. Als zij zowel persoonlijk als professioneel in hun kracht staan en effectief communiceren, draagt dit bij aan een optimale samenwerking en ontwikkeling van de organisatie in een dynamische markt. 

Optimaal functionerend team

Om ervoor te zorgen dat je medewerkers in hun kracht (blijven) staan is het onder meer belangrijk dat ze zich zowel persoonlijk als professioneel kunnen ontwikkelen, dat ze zich betrokken voelen bij de organisatie, dat ze zich gewaardeerd voelen en dat ze een zekere mate van verantwoordelijkheid mogen dragen. 

Doelgerichte coaching

Als coach ondersteun ik organisaties met name bij de persoonlijke en professionele ontwikkeling van medewerkers. Hierbij richt ik mij op de medewerker als individu met zijn eigen overtuigingen, talenten en gedrag. Ik help hem om zich bewust te worden van zijn belemmeringen en deze aan te pakken, zodat hij gaat zien waar zijn kracht ligt en deze doelgericht kan inzetten. Zo wordt zijn functioneren geoptimaliseerd en de kans op ziekteverzuim beperkt.


Geheel vrijblijvende afspraak

Wil je meer weten over coaching binnen je organisatie? Dan loop ik binnenkort graag een keer bij je binnen voor een geheel vrijblijvende persoonlijke kennismaking.

Doelgericht coaching 

Doetinchemseweg 92A - 7054 BH Westendorp - 06-41741796

maaike@doelgerichtcoaching.nl - www.doelgerichtcoaching.nl

KvK nr. 64249867 NL001947951B03