Op elk moment in je leven maak je de juiste keuze


Heb jij wel eens bij jezelf gedacht 'Ik heb de verkeerde keuze gemaakt'?

 

Achteraf is het makkelijk praten, maar op het moment van de keuze, heb je de voor jou beste keuze gemaakt. Anders had je namelijk wel een andere beslissing genomen, want niemand maakt bewust de verkeerde keuze! Let hierbij op dat 'geen keuze maken' ook een keuze is!

 

Welke keuze je ook maakt, iedere keuze heeft consequenties. Je huidige situatie is een resultaat van alle keuzes die je ooit in je leven bewust of onbewust hebt gemaakt. Het is belangrijk dat je hier

verantwoordelijkheid voor neemt. Dit maakt namelijk dat je geen 

NLP coaching bij Doelgericht Coaching in Westendorp

slachtoffer bent van je eigen situatie. Hiermee bedoel ik niet dat je ergens schuldig aan bent, want veel van de keuzes die je hebt gemaakt, heb je onbewust gemaakt. Bovendien heb je de beste keuze gemaakt die op het moment van beslissen tot je beschikking stond. Door verantwoordelijkheid te nemen voor je bewuste en onbewuste keuzes creëer je de mogelijkheid om altijd een andere keuze te maken.

 

Ga, de volgende keer dat je denkt dat je een verkeerde keuze hebt gemaakt, eens na wat je van deze keuze en de bijbehorende consequenties hebt geleerd. Op basis hiervan kun je de volgende keer namelijk een andere keuze maken.

 

Naast deze en andere NLP-vooronderstellingen kan coaching en/of hypnotherapie je helpen bij het ontdekken van keuzemogelijkheden en het maken van keuzes, zodat je je eigen geluk kunt creëren!