Groepssessie 'Hoofd opruimen'


Deze groepssessie is gebaseerd op de MatriXmethode en is bij uitstek geschikt voor mensen wie hun hoofd als vol en/of onrustig ervaren, maar niet weten hoe ze orde in de 'chaos' kunnen scheppen.

Rust en ruimte in je hoofd 

Wanneer we ons huis, de schuur of zolder hebben opgeruimd geeft dit een prettig opgeruimd gevoel in je hoofd. Je hebt uitgezocht wat je wilt bewaren, wat weg mag en ruimte gecreëerd voor nieuwe dingen. Je hoofd opruimen gaat op dezelfde manier, maar dan via je eigen interne beleving. Wat bewaar jij eigenlijk allemaal in je hoofd? Heb je genoeg ruimte voor nieuwe plannen of voornemens en kom je genoeg aan jezelf toe? Wat zou je uit je hoofd willen 'deleten' en waar heb jij meer ruimte voor nodig?

Groepssessie 'Hoofd opruimen' bij Doelgericht Coaching in Westendorp

Tijdens een groepssessie 'Hoofd opruimen' ga je, in één dagdeel, op een creatieve wijze, in groepjes van 2 à 3 personen, onderzoeken hoe ieder van jullie informatie verwerkt. Hierbij is het niet noodzakelijk dat je inhoudelijk in details treedt. Als je het prettiger vindt om de inhoud van wat zich allemaal in je hoofd afspeelt voor jezelf te houden, is dat dus geen probleem. Vervolgens ga je voor jezelf bepalen wat je graag zou willen veranderen om meer rust en ruimte te creëren en dit vormt de basis voor je nieuwe opgeruimde hoofd. Om het thuis allemaal nog eens rustig na te kunnen lezen ontvang je tevens een hand-out.

Resultaat

  • Je hoofd is opgeruimd
  • Je voelt je weer in balans en rustig
  • Je hebt inzicht in hoe jij nieuwe informatie verwerkt, waardoor je ook in de toekomst je hoofd opgeruimd kunt houden

Aanmelding

Wanneer je met een groep van 4 tot 6 personen bent, kan ik een groepssessie 'Hoofd opruimen' voor jullie verzorgen. Dit kan plaatsvinden in mijn praktijk in Westendorp, maar (in overleg) ook op een door jullie gewenste locatie. Wanneer je hier belangstelling voor hebt kun je hierover te allen tijde telefonisch of per mail contact met mij opnemen.

Persoonlijke sessie 'Hoofd opruimen'

Mocht je wel graag je hoofd willen opruimen, maar zie je dit niet zitten in groepsverband, dan kun je natuurlijk altijd bij mij terecht voor persoonlijke coaching en/of hypnotherapie

Doelgericht coaching 

Doetinchemseweg 92A - 7054 BH Westendorp - 06-41741796

maaike@doelgerichtcoaching.nl - www.doelgerichtcoaching.nl

KvK nr. 64249867