Dromen en wensen


Misschien heb je ze al opgegeven of negeer je ze, maar iedereen heeft dromen en wensen! Dit kunnen hele grote en complexe zijn, maar vaak gaat het gewoon om kleine veranderingen die toch een wereld van verschil maken op de 'geluksmeter'.

Herken je dit soort dromen en wensen?

  • Je wilt je persoonlijk ontwikkelen
  • Je wilt afrekenen met belemmerende angsten
  • Je wilt meer plezier beleven aan je werk
  • Je wilt afrekenen met je overgewicht
  • Je wilt meer tijd voor jezelf creëren
  • Je wilt je vrij en zelfverzekerd voelen
  • Je wilt afrekenen met slechte gewoontes
  • Je wilt je relatie met mensen om je heen verbeteren
  • Je wilt afrekenen met vage lichamelijke kwalen
  • ...

Dromen realiseren


Het is één ding om iets (anders) te willen, maar ik weet uit ervaring dat het iets heel anders is om ook daadwerkelijk iets anders te creëren! Daar is namelijk vreselijk veel moed voor nodig. Moed om hulp te vragen als je vastloopt, moed om kritisch naar jezelf te kijken, moed om dingen anders te gaan zien, horen en voelen en moed om anders te gaan denken. Maar, de meeste moed is toch wel nodig om het echt anders te gaan doen!

 

Gelukkig weet ik ook uit ervaring dat je het kunt als je het echt wilt. Ik geloof dat alles wat je nodig hebt om je doelen te bereiken in je zit, dus ook in jou! Het enige dat je hoeft te doen is het vinden, naar boven halen en inzetten.

Creëer je eigen geluk!

Ben jij niet tevreden over je leven en zou je het graag anders willen, maar lukt het je niet om dit te realiseren? Als coach en hypnotherapeut ondersteun ik je graag bij het bereiken van je doelen.

 

Door middel van coaching en/of hypnotherapie begeleid ik je bij het zetten van focus, het bewust worden van je belemmeringen, maar ook van alle hulpbronnen die je tot je beschikking hebt. Ik daag je op een respectvolle manier uit om te leren van moeilijke situaties, zodat je er in de toekomst makkelijker mee om kunt gaan. Dit alles met als uiteindelijk doel dat jij je dromen kunt waarmaken en je eigen geluk creëert!

 

Ook wanneer je medewerkers/collega's hebt wie graag ondersteuning willen bij het afrekenen met hun persoonlijke en/of zakelijke probleem ben ik hen hierbij graag van dienst.

Kosteloos kennismakingsgesprek

Wil je meer weten over coaching en/of hypnotherapie? Dan nodig ik je graag uit voor een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek!

Doelgericht coaching 

Doetinchemseweg 92A - 7054 BH Westendorp - 06-41741796

maaike@doelgerichtcoaching.nl - www.doelgerichtcoaching.nl

KvK nr. 64249867