Maken je emoties de dienst uit?

Word je achtervolgd door een burn-out?

Is het een chaos in je hoofd?

Staat jouw boog altijd gespannen?

Zit je met jezelf in de knoop?

Zie je ’s nachts elk uur op de klok?

Zoek je de sleutel naar een vitaal leven?

Onbalans

Veel mensen ervaren onbalans in reactie op één of meer problematische situaties die in hun verleden hebben plaatsgevonden of zelfs in het nu voortduren. In het laatste geval kun je de onbalans natuurlijk het makkelijkst herstellen door de probleemsituatie aan te pakken. Alleen situaties zijn niet altijd te veranderen, simpelweg omdat we er niet altijd controle over hebben. Waar we wel controle over hebben is hoe we met dergelijke situaties omgaan. Dit is dan ook waar in mijn beleving de sleutel ligt als het aankomt op het oplossen van dergelijke problemen en onbalans.

Verlangens

Meer plezier met Doelgericht Coaching in Westendorp

Wanneer we een probleem ervaren heeft dit meestal te maken met een onvervuld verlangen. Een verlangen gaat over iets dat je nodig hebt of denkt te hebben om je beter te voelen! Verlangens kunnen je motiveren om je doelen na te streven en zo je mooiste leven te leven. Toch zijn er veel mensen die (onbewust) hun verlangens negeren of onderdrukken en dat is niet handig. Onvervulde verlangens kunnen namelijk diep van binnen blokkades veroorzaken die tot onbalans leiden! Deze blokkades putten je uit en kunnen op den duur zelfs resulteren in (chronische) lichamelijke en/of geestelijke klachten en aandoeningen. 

 

Waar verlang jij naar?

  • meer rust en ruimte
  • meer gezondheid
  • meer erkenning
  • meer vrijheid
  • meer plezier
  • ...

Focus

Voor het vinden van oplossingen voor je probleem en onbalans is het belangrijk dat je jouw aandacht naar jezelf verplaatst. De oplossingen liggen namelijk niet bij anderen of in de situatie, maar in jezelf! Door verantwoordelijkheid te nemen voor zowel het probleem als de oplossingen en de regie te nemen, zal je ze (buiten je comfortzone) vinden en kun je door je probleem heen werken. Alles dat je hiervoor nodig hebt zit al in je. Je hoeft het alleen maar in jezelf naar boven te halen en in te zetten, stapje voor stapje en op je eigen tempo!

Ondersteuning

Meer vertrouwen met Doelgericht Coaching in Westendorp

Wil je de balans in jezelf herstellen, maar weet je niet goed hoe en waar je kunt beginnen? Ik help je graag! Uiteraard is het hierbij belangrijk dat we een ‘klik’ voelen met elkaar en om daar een indruk van te krijgen nodig ik je graag uit voor een vrijblijvende telefonische kennismaking! Verder is het handig dat mijn aanpak je aanspreekt en daarom kun je op deze website ook meer lezen over mijn werkwijze.

Doelgericht coaching 

Doetinchemseweg 92A - 7054 BH Westendorp - 06-41741796

maaike@doelgerichtcoaching.nl - www.doelgerichtcoaching.nl

KvK nr. 64249867