Aanmelding VMP Opfrissessie 26 of 27 februari 2018


Wil je je, in het kader van het Virtuele Maagband Programma, aanmelden voor de Opfrissessie op 26 of 27 februari van 9:00 tot 12:00 uur? Vul dan het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in. Naar aanleiding hiervan ontvang je zo spoedig mogelijk meer informatie over welke sessie(s) doorgang zal vinden.

 

Deze groepssessie is bedoeld voor het opfrissen en verder optimaliseren en integreren van de Richtlijnen voor Succes in je nieuwe levensstijl. Wanneer er sprake is van een (onbewuste) blokkade die je belemmerd om de stappen te maken die nodig zijn om slank te worden èn te blijven, adviseer ik je om voor maatwerk te kiezen en een persoonlijke afspraak te maken.  

Contactformulier

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Hoe worden je persoonsgegevens verwerkt?

Ter bescherming van jouw privacy worden de persoonsgegevens die je op mijn website invult via een beveiligde SSL-verbinding verzonden. Vervolgens gebruik ik deze gegevens om, naar aanleiding van je bericht/verzoek, contact met je op te nemen. Hierbij kunnen we, indien gewenst, een (eerste) coachingssessie en/of andere vervolgacties plannen. Indien we besluiten om geen verdere afspraken te maken zal ik je gegevens, na dit contact, verwijderen uit mijn database. Wanneer we een afspraak maken voor een coachingssessie/-traject dan zal ik je gegevens volgens de Privacy Verklaring op mijn website bewaren en verwerken. In geval van andere vervolgacties (niet zijnde een coachingssessie/-traject) zal ik je gegevens binnen 3 maanden na het laatste contact verwijderen uit mijn database. Mocht je graag willen dat ik je gegevens eerder verwijder, dan kun je mij dit te allen tijde per mail laten weten.

Doelgericht coaching 

Doetinchemseweg 92A - 7054 BH Westendorp - 06-41741796

maaike@doelgerichtcoaching.nl - www.doelgerichtcoaching.nl

KvK nr. 64249867 NL001947951B03